Musik på trappan

Bryter mot skolans regler och tar ut datorn på trappan, det kan man göra om det är varmt och torrt ute. Skriva sommarplågor på fysiklektionen kan man också göra om matte tomas är borta. Sedan kan man skriva ett blogginlägg på psykologilektionen.

Är hemkommen från musik turnen i lahtis och känner mig smått trött efter allt. Nu väntar jag bara på att dagen ska ta slut så jag får fara hem och sätta mig på balkongen i solen med datorn och bra sällskap. Snart tar också min antibiotika slut men jag tror ändå jag hamnar på ennu en kur vilket gör mig lite stressad eller rättare sagt trött.

I brist på något vettigt att säga så är det här allt.

//streetjack

Is high on tropicana

Idag har varit en ganska hektisk dag, Låt mig berätta: Dagen började med en trött och sliten blick mot klockan och en sekund senare steg jag upp. Jag tog mig till skolan med tunga steg och var inte lika uppskruvad som på måndagen. Jag skrev finska uppsats och förflyttade mig 2 timmar senare till rummet brevid där jag gjorde keynote arbete. Eftersom jag missade frukosten var jag ganska hungrig och hävde i mig massor med fisk medan jag tänkte, det är gott med omega 3. Tog mig till musiksalen för att göra bort mig totalt i alla låtar och skratta lite nervöst för att vi ska ha morgonsamling imorgon. Stomp stod näst på tur och det gick väl som det alltid går, Sedan gick jag med relativt lätta steg till grannskolan där vi hade gymnastik. Efterår kände jag mig lite svimfärdig och törstig men jag bestämde mig ändå för att skämta lite med Lina om hennes spänst och hennes kraftiga käke. Maria fick också en del skämt överösta över henne eftersom hennes parfym heter mini flirt. Jag tog min skolväska och började gå mot övis och märkte att jag höll på att svimma men det ignorerade jag och gick med huvudet högt i skyn. Jag kom hem och tog en välförtjänt paus. Sedan kände jag att jag fick insprirations strike och skrev en sång, Kanske lägger upp den senare.

än en gång säger rubriken det mesta.

//streetjack

Natt eller dag, Ingen skillnad

There is no hope for me now
It is all washed away
With one last single tear
I cry the pain away
I thought that is was over
But it never really began
I thought I saw some love from you
But the mind can play you dark tricks

Turn to the other side
Cause there is no saving point
Lies run trough the sand
As the hope for me is washed away to sea

Falling down from grace
Into hell I step
With one last single breath
I cry the pain away
I thought I´d get over it
But it was never really forgotten
I wanted love but got myself
A living hell burns around me

Turn to the other side
cause there is no saving point
Lies run trough the sand
As the hope for me is washed away to sea

Go go go away now
sleep trough the pain now
dream of a better time
Im honest now when I say
I love you

Im not after fame and fortune, Im after you

Känner verkligen att våren är här nu. När jag kom ut på balkongen idag så märkte jag att det var tillräckligt varmt för att sätta sig i en av plaststolarna som finns där. Kände mig glad och sedan gick jag glatt iväg med en glad Jakki till skolan. Vi hade båda solglasögon på oss för att se lite coolare ut. Jag åt den gladaste frukosten någonsin och traskade sedan iväg för att förstöra lite kulisser i nt1 där mixarna spelade upp sin pjäs pelle svanslös. Solen sken och jag och ida bestämde oss för att gå sätta oss vid en gräsplätt vid ortodoxa kyrkan, ungefär på den plats där vi första gången pratade med varandra. Resten av skoldagen var jag inte lika glad, delvis för att vi måste räkna en del fysik och sedan kom jag på att jag måste räkna en del matte också när jag kommer hem. Annars så har Ob=Oskar bäckman varit hit på besök idag. Jag kände mig jättenostalgisk och drömde mig tillbaka till högstadiet. Sedan gick vi för att gunga med ida och medan vi nu var ute så tyckte jag att det var en bra ide att halka på en snödriva och falla på marken bara för att som göra stämningen ännu bättre. Nu är jag hemma och funderar på att börja räkna den där matteläxan.

Rubriken säger allt just nu.

//streetjack

Smått nervös

Smått nervös för ikväll och för imorgon men de ska nog gå vägen. Är på ganska bra humör idag men jag har inte listat ut varför.

Låt mig berätta om gårdagen. Allt började med att jag räknade lite matte men efter ett par vredesutbrott så bestämde jag mig för att bege mig mot lägenheten. När jag kom fram bestämde jag mig för att lägga på lite skön musik, ta ett glas juice och sitta och njuta av solen på balkongen. Efter ett par låtar gick jag in igen och då hörde jag nåt som nästan fick mig att tappa glaset. Det var anne som hade tagit sig in i lägenheten eftersom hon inte orkade se på när jakki och joel övade för att spela på kings. Lite darrigt sade jag hej, sedan vandrade jag in i mitt rum igen där jag isolerade mig en stund med lite gitarrspelande. Men efter en stund blev jag nyfiken på vad anne höll på med, det visade sig att hon spelade bejewled blitz och jag bestämde mig för att utmana henne. Om hon vann skulle hon få mina livsbesparingar och om jag vann skull hon laga champinjonsoppa till mig. Tyvärr antog hon inte utmaningen. Sedan tittade jag storögt på när hon trollade ihop lite käk åt jakki o joel. Sedan gick jag iväg till kings där jag såg storartade band som dawn patrol och duon bestående av jakki och joel. Klockan började närma sig 11 tiden vilket betydde el clasico tyvärr hann vi inte se första halvlek eftersom jag måste jobba. Iallafall hann jag, jakki och anne hem till mig där vi bänkade oss i tv-sofforna och njöt i 45 min av vacker fotboll. Sen for jakki och anne hem o tuta och jag lade mig i sängen och kollade lite tv före jag somnade.

Hoppas denna dag blir lika bra.

//streetjack

trött, less, arg, kär, stressad

Jag flyr från mina bekymmer genom att sova. Det fungerar så länge jag sover men när jag vaknar känner jag samma gamla smärta som förut. Allt är inte som det var förut, allt som behövdes var 1 dag och sedan låg hela min värld upp och ner. Nu vet jag inte vad jag ska göra.

True story

Ilskan driver bort er.
Leendet försvinner likaså min glädje.
Jag stänger in mig i mörkret.
Tittar tomt i din riktning.
Känslan stärks men dödar mig.
Orden betyder ingenting.
Jag skakar av vad jag har blivit.
Man glömmer men aldrig för alltid.
Jag försvinner ur er åsyn.
Vet inte om jag kommer tillbaka till vad jag var förut.
Ilskan tar det bästa av mig.
Jag är bort förevigt.

//streetjack

Scared to tell you

Fick veta någonting idag. Det var viktigt för mig och inte för någon annan. Jag blev glad inombords men visade ej min glädje i rädsla över att nåt skulle gå fel. Jag vill prata med dej och sluta med mitt drogande av mitt inre som förstör så mycket runt omkring mig. Känslor svallar och jag vet inte hur länge ja klarar av att hålla minen. Synen av dej får hjärtat att gå på högvarv. Jag är någonting som jag försöker stå för men misslyckas. I slutändan vill jag bara hålla om dej.

Grattis till Frida som fyller 18 idag, supernajs tycker jag och snart är det min tur. Inspirationen flödar och låtarna lägger sig på hög. Messi gör 4 mål och man hör ett svagt dån av barcelona fans från gatan. Tummarna går sönder av mitt överaktiva trummande. Apelsinjuicen räcker längre än förut och det får mig att skaka.

//streetjack

RSS 2.0