Det radar upp sig

Allt bara radar upp sig och allt visar mot ett blodbad, någon kommer att bli sårad och det blir troligtvis jag. Önskar jag inte fanns här eller att jag var en psykopat som inte kunde känna känslor. Medan jag slår ut smärtan på väggen skriker mitt hjärta att jag skall ta livet av det. Det blev dåligt till slut.

De säger:
Moving on is a simple thing
What it leaves behind is hard 

//streetjack

antibiotika freaking sucks

Well rubriken säger nästan allt. Jag har halsfluss som gör att jag måste gå på antibiotika som gör mig väldigt trött och slut, jag blir också lite snäsig av mig och extra arg när någon stör mig när ja läser finska. Idag har jag dock varit ganska lugn eftersom jag inte har blivit tvingad till finskaläsning, utan jag har istället fått lyssna på musik och skriva på låtar så jag är på ganska bra humör.

Synd är det ju att jag inte kan vara med på fkf:s körturne på grund av min halsfluss. Jag såg eran show igår och konstaterade att ni som stod på scen var riktigt bra och entusiastiska och ni gjorde mig riktigt glad.

Det var allt jag hade att säga just nu, de blev inte precis som jag hade tänkt mig men blir det någonsin det?

//streetjack

I will.... Haunt you //Maria mus

Dagen har varit mycket omvälvande på ett bra sätt. Jag har kännt mig glad men även förvirrad när jag började tänka på vems jacka det är som hänger i tamburen, seriöst vems jacka är det?

Efter ett paket chilinötter så började jag tänka på alla smeknamn jag någonsin har haft, och jag kom fram till: Jacke, melker, jallei, snoffsen, angerfist, ettriga fan osv. Varifrån kommer alla dessa namn? kommentera och gissa, ni får även ge förslag på ett nytt smeknamn som ni tycker skulle passa mig.

Annars bara så skrämmer Maria mig.

//streetjack


Just det maria du skrämmer mig.

en medioker dag.

Dagens humör: trött,förkyld och allmänt småarg.
Dagens mående: vinglig
Dagens borde: inte faila mitt i
Dagens frisyr: helt vanligt blont hår.
Dagens smink: läppstift, ögonskugga, mascara

Dagens klädsel: jeans, pike, hynotize huppare
Dagens materiella vill ha:du säger jag int
Dagens konstigaste: drömde att jag levde på 70-talet
Dagens beroende: gitarren
Dagens tråkigaste: matte/fysik

Dagens längtan: Carlisle, London

Dagens superlängtan: Helg och sommar
Dagens tidning: vasabladet
Dagens låt: Salem al fakir-it`s true, Salem al fakir-it`s only you (part 2)

 


I am unbound

Skriver låtar innuti mitt huvud, upptäckte idag att det är ganska varmt där ute men glädjen försvann snabbt då jag kom på att det finns så mycket snö där ute att det kommer att ta tills maj före allt är bort.

Nu tänker jag berätta lite om min resa till london med pappa, okei är alla med på tåget för nu går det:

Dag 1.
well well well när vi nuväl kom till England efter många timmars flygtid och party packs så begav vi oss till hotellet the president vid russel square, så packade vi upp väskan. Sedan slog vi igen dörren till rummet och tog tuben in till leicester square, där vi träffade anna och jonathan som också bjöd oss på en restaurang som heter the real greek som jag sedan upptäckte att inte finns i Finland DAMN. Och efter det var vi ganska trötta så vi gick hem och sov.

Dag 2.
Vaknade och viskade för mig själv matchday matchday matchday sedan tog jag på mig mina sockor och tog tuben till fulham broadway för att se på chelsea-Manchester city. Matchen slutade !-¤ till Manchester city vilket jag var glad för eftersom jag är och alltid kommer att vara ett manchester united fan. Efter matchen så begav vi oss vidare till ett steak house med trevliga servitörer och goda biffar för att göra oss mätta. Sedan småduggade det medan vi gick hem.

Dag 3.
började på samma sätt som dag 2 men ännu bättre. Idag var det dags för MANCHESTER UNITED-aston villa i carling cup finalen på wembley. Så vi började med english breakfast och tog sedan tuben till wembley park där vi sedan hurrade fram manchester united till en 2-1 seger med 88500 andra personer.


Wembley

bara för att han var så glad

GLORY GLORY MAN UNITED!

Dag.4
sista dagen for jag till piccadilly och träffade maari där. De va kul att va me henne för jag kuna känna mig trygg när jag fjollade omkring i den största sportbutiken i london. Sedan bar det iväg hem till kalla snöstormiga Finland som inte var något likt 10+ gradiga England som var utan snö.

//streetjack

RSS 2.0