4 in the morning

Steg upp 4 på morgonen och ja det är sant jag har sommarlov. Jag försökte somna om men misslyckades så jag steg upp och åt morgonmål istället. Kl.8 trallade jag iväg till det dagis där jag kommer att vara på pratik i de kommande 2 veckorna. Jag kom fram och föreståndaren visade mig runt tills vi kom fram till avdelningen tussilago som jag skulle vara på. Barnen var ungefär 3-6 år gamla och lekte friskt på gården med sand och bollar som de kastade på mig med jämna mellanrum. Eftersom lunchen kostade 5 euro så gick jag till siwa och köpte en smörgås och en tripp istället. Kl.12 brast noah ut i gråt efter att ha sprungit in i isak när de lekte lite våldsamt, duktig dagistant som jag är så fick jag honom att sluta gråta på ungefär 5 sekunder med orden "ska vi spela uno?". Han svarade glatt jaaa och sprang iväg efter spelet. Runt 2 tiden så slutade mitt pass för dagen och jag tog mig till bilskolan med hjälp av mina fötter. Bokade ett par lektioner förren jag muttrade några ord om besiktningskontorets strejk som börjar imorgon. Gick hem för att äta och sedan vidare till stan för att träffa Mokke, Nick, Benz och Emil men gick ganska snabbt hem för det var blåsigt och kallt i stan. Jocke, Linus och Marika kom sedan på besök och vi brassade på med lite fazers och kaka. Nu är det inte så mycket kvar av dagen så jag tar och tackar för mig.

//streetjack

Anytime

Here we are at the finish line
I hope we dont´t trip now
Känslor svallar just nu och det är svårt att kontrollera tårarna. Det verkar som om mörkret har valt att lägga sig över en när det som minst passar en. Mina fötter springer lika fort som vattendropparna regnar ner på marken jag springer på. Bort från allt som jagar mig och bort från mina problem.
Jag skyddar dig från regnet.

Det är tid för mig att stå upp emot dej


fredag:
Jag vaknade och det första jag sade var naw ty Maria hade somnat i soffan och Ida i sängen. Sedan försökte jag ljudlöst ta mig till mitt antibiotikaförråd där jag motvilligt hävde i mig min morgontablett. klockan var ungefär 9 på morgonen när ida steg upp och gick medans den svårväckta lillon sov vidare. Efter ett antal försök med att väcka henne så blåste jag henne i örat och blev belönad med ett slag på käften. Vi spenderade förmiddagen på balkongen i solljuset och lyssnade på blandad musik. Det var grillfest i skolan så vi begav oss dit för att äta morgonmål. Vi begav oss sedan hem till mig igen där lillon efter en stund bestämde sig för att gå och sova i soffan igen. Jag tänkte vara snäll och låta henne sova så jag gick till övis där jag övade matte i ungefär 2 timmar. Jag kom hem och märkte att hon ännu sov och för andra gången på den dagen så sade jag naw. Resten av dagen så chillade vi bara.

Lördag orkar jag egentligen inte prata om men jag kan säga att idag springer fkf grässtaffetten i esbo och jag önskar dem lycka till!

Jag o lillon festar

we know what we are. thats right. a gang<3

//streetjack

trött på denna skit

Jag är ganska less på mina sjukdomsanfall och jag är arg för att jag missar så mycket. Hur olycksamt är det att du blir sjuk och missar den finaste veckan i maj? Det blir troligtvis en operation men jag vet ej ennu när den kommer att inträffa.

Fredag:
-vaknade upp med 39,7 graders feber
-åkte till hvc
-hade ett infektionsvärde på 57
-fick V-pen

Lördag:
-vaknade upp med 39 graders feber
-tog en blandning av panadol/burana/v-pen
-gjorde inget resten av dagen

Söndag:
-vaknade inte för ja hade inte fått någon sömn och hade 39,3 graders feber
-åkte till hvc
-hade ett infektionsvärde på 175
-fick veta att v-pen inte hade fungerat och jag ätit det helt i onödan
-fick kefexin

Måndag:
-vaknade upp efter ca.2 timmars sömn med 39,5 graders feber
-åkte till hvc
-hade ett infektionsvärde på över 200
-fick flagyl som ska förstärka kefexinet

Är sjukskriven tills onsadag men kommer troligtvis att vara borte längre än så eftersom jag inte mår bättre ännu.

lite missnöjd..Mitt awesome gäng

Det är mycket möjligt jag har kommit in på rätt väg i livet eftersom jag nu har joinat ett gäng bestående av Maria Jansson och Idamari Silván i egen hög person. Jag känner mig smått skrämd eftersom de båda är ca. 4 cm från mig nu när jag skriver detta. Nå om vi börjar med att förklara vemMaria Jansson är så kan jag säg att hon är en sprallig liten fin snäll tjej på 16 år, vi kallar henne för lillon eftersom hon är 2 år yngre än oss andra. Hon är från yttermarchin och gillar machiiner. Vidare till Idamari Silván som är en fiin gudinna, hon slår en precis hur man vill och var man vill. Men hon är nog snäll. Hon är från bakom takana även kallat för esse och hon är en tjej på 18 vårar som tycker om långa promenader på stranden och lugna myskvällar med sitt gäng bestående av jacke och lillon. Anyways så har världens bästa gäng!
<3

RSS 2.0